Nescafe
Nescafe... blandade känslor... idag blir det i alla fall det i koppen
eftersom sladden till min kaffebryggare är strömförande.
Har man druckit Nescafe ett tag, så märker man inte så mycket,
men att gå över från "vanligt" till ness är INTE gott.
Kan inte riktigt sätta fingret på vad som är den stora skillnaden,
men det är någon unken smak... lite pulver känsla & någon "morgon-
kick" det får man inte.
... men baka goda kakor på den går bra...
SUZANN´S WHISKY KAKA PÅ NESCAFE
3 st ägg
1 dl socker
0.75 dl potatismjöl
2 msk kakao
1 tsk bakpulver
Fyllning
2 dl vispgrädde
4 msk florsocker
3 tsk nescafé
2 msk whisky
Färska bär
*Slå på ugnen på 250 grader
*Blanda ägg, socker, potatismjöl, kakao & bakpulver.
*Häll upp på bakplåtspapper i en långpanna.
*In i ugnen i ca 5 minuter.
*Stjälp upp kakan på sockraat bakplåts papper
*Låt kallna under plåt.
Fyllning
*Vispa grädde, florsocker & nescafe i några minuter & droppa whiskey
över kakan & bred på grädden.
*Rulla ihop den som när du gör en rulltårta & garnera med säsongs bär.
Mmmums, den har ska jag göra!