Vardagsgott med Rabarber
3 stycken rabarber, späda stänglar
1 msk strösocker
1 msk margarin eller smör
4-6 stycken kanellängder i skivor
Riscottaost, eller vispgrädde
Tillagning:
1 Sätt ugnen på 225 grader. Skölj och
skär rabarbern i 8 cm långa bitar. Smält smör och stek dem
på medelvärme i stekpannan, strö över socker.
2 Skär längden i 3 cm tjocka skivor, rosta i ugnen tills de får fin färg.
Låt svalna.
3 Lägg ricotta, eller vispad grädde på kanelskivorna, toppa
med rabarbern och njut!
skär rabarbern i 8 cm långa bitar. Smält smör och stek dem
på medelvärme i stekpannan, strö över socker.
2 Skär längden i 3 cm tjocka skivor, rosta i ugnen tills de får fin färg.
Låt svalna.
3 Lägg ricotta, eller vispad grädde på kanelskivorna, toppa
med rabarbern och njut!
Kommentarer
Trackback