Enkel & lyxig fiskgryta med Saffran & Feta




1. Skala och fintärna morötter, rotselleri och lök. Skala och finhacka vitlöken.
 Krossa fänkålsfröna i en mortel.

2. Fräs rotfrukter, vitlök och fänkålsfröna på medelvärme i oljan i en gryta 2–3 min.
 Tillsätt saffran, vin, fond och tomater. Låt puttra utan lock ca 5 min. Salta och peppra.

3. Skär fisken i bitar. Lägg fisken i grytan och häll i grädden. Sjud försiktigt ca 3 min.

4. Tärna och blanda försiktigt ner osten i grytan. Servera med citronklyftor och
 eventuellt kokt potatis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0