Förrätt med ostbågar
Räktorn
6 personer
12 stycken formbröd
2 dl creme fraiche (34%)
2 msk majonnäs
3 msk kaviar orökt
1 st finhackad röd lök
1 bit purjo finhackad
Svart stenbits rom
1 citron
30 st räkor
75 gram ostbågar
Till 1 st tryck ut 4 st rundlar (jag tog 2 rundlar per/pers) med ett glas.
Vispa creme fraiche så den tjocknar & tillsätt majonäs, kaviar, dill
& purjolök. Rör om. "Smöra" på smeten mellan de runda bröden,
lägg samman & smeta öven på utsidan. Det ska bli till ett "torn".
Låt stå kallt ca 15 minuter. Under tiden krosar man ostbågarna.
Lättast genom att lägga dom i en plastpåse & kavla på utsidan.
Rulla "tornen" i de krossade ostbågarna.
Garnera med ca 5 st räkor. stenbits rom, citronskiva & en dillkvist.
Kommentarer
Postat av: Helena
Ser verkligen gott ut !
//Helena
Trackback