"Falska sniglar"
Älskar sniglar i alla former, men många gör inte det...
eller tror sig inte göra det, för dom har aldrig provat.
Här är ett recept på "falska sniglar" för den "fege".
6-8 port
24 champinjoner
75 gram smör
1 tsk salt
1 krm cayenne peppar
1 msk persilja
1 finhackad vitlök
Slå på ugnen på 200 grader
Bryt loss "fötterna" på champinjonerna & finhacka dom
Blanda det rumsvarma smöret med det torra brödet som
du smular eller river tillsammans med övriga kryddor.
Vispa ihop allt med en elvisp.
Klicka ut i "hattarna" som du lagt i en ugnsfast form.
(Om du vill kan du toppa med parmesan)
In i ugnen i ca 10-15 minuter.
Sötman från champinjonerna & det salta från fyllningen gör att
det smakar gudomligt!
Kul tilltugg till drinken eller som en mindre förrätt.
Bon Appetíit !!