Ditt Horoskop 2011

 Årshoroskop Stenbocken 2011

Ett viktigt år väntar. Årets generella tyngdpunkt och inriktning kommer att bli kända redan i slutet av januari. Det kommer att bli möjligt för stenbockar att vända sina liv på rätt spår igen och de vet att de har gjort sig förtjänta till detta för länge sedan. Inget kommer att hända av sig självt och utan viss motstånd, eftersom stenbockar inte söker den lätta vägen i livet. Hinder och problem gör de starka. Det blir lättare att flytta på bergen om du börjar göra detta i mitten av maj och fortsätter med det under resten av året. De bästa belönningarna kan dyka upp i slutet av augusti och i september. I början av året kommer vänner, släkt och bekanta att behöva din uppmärksamhet. Samtidigt kommer även ditt hem och din egen familj att behöva din uppmärksamhet. Trevliga förändringar kan äga rum. I slutet av året kommer stenbocken att lära sig att det inte är jobb allena som gör livet värt att leva. Att umgås med andra och festa loss kan också vara trevligt.

Årshoroskop Vattumannen 2011

Den neutrala början av året kommer att följas av en lovande vår, men det är i sommar som kommer att verkligen utmana vattumannens ambitioner. Du kommer att känna dig alltför trög och lat. Att hinna med allt som händer i år, stämmer inte överens med hur vattumannen anser vara det goda i livet. I början av året bör du undvika att komma på kant med nära och kära, i synnerhet om de är yngre och diskussionen kretsar kring livets mening, religion och samhällsstrukturen. Sedan kan du fokusera på att förbättra dina livsomständigheter, och finna ordning i familjelivet, som ger mer och blir långt viktigare för dig än yrkeslivet. Samtidigt är det inte någon bra idé att göra långa

.Årshoroskop Fiskarna 2011

I januari kommer fiskarna, i synnerhet dem som är födda i slutet av sina stjärntecken att vara fullt upptagna med att göra sina drömmar verkliga. Mot sommaren, kommer pengar att spela mindre roll, kanske för att de har allt som de behöver och mindre energi kommer att läggas ner på att skaffa fler ekonomiska resurser eller för att vinna över konkurrenter. Det finns ingen tävlingsinstinkt. Samtidigt blir andras ekonomiska situation sämre och fiskarna kommer att vilja hjälpa de nära och kära som befinner sig i nöd. Tillit, lojalitet och förtroende kommer att bli viktiga för fiskarna och de kommer under året att ändra uppfattning om dem. Juli-oktober blir spännande underbara tider för fisken i synnerhet för kärlekslivet. När vintern börjar närma sig kan fisken börja drömma igen.Årshoroskop Väduren 2011

Ett lovande år, men du behöver planera större dåd inför sommaren. Under april och maj, kommer du att ha mycket energi och du kommer också att hysa stor kärlek till din publik. Det är just Väduren som har fötts i mars, det vill säga de första dagarna i vädurens tecken som kommer att överraska oss mest: Med nya upptäckter, nya idéer och nya sätt att lösa problem. Den materiella standarden kommer att förbättras för Väduren år 2011. I privatlivet handlar det mycket om att komma över rädslan för relationer, och om du inte lyckades med det förra året, handlar det om att reda ut dina relationer i år. Det är verkligen klokt att vara officiellt gift eller sambo. I år får du inte heller göra några misstag. Ingen kommer att förlåta dig och straffet blir också hårdare. Singlar får hoppas på tur i kärlek och romantik under juni, augusti och november.Årshoroskop Oxen 2011I början av året kommer dina vänner och viktiga aktiviteter att behöva din uppmärksamhet. Under våren behöver Oxen rensa sitt tänkande ganska snabbt. Under sommaren börjar Oxens bästa tid, i synnerhet för de födda i början av oxens tecken. Du behöver inte ha några skuldkänslor för din materialism. Oxens mission på jorden är att skapa värde och värderingar och 2011 är verkligen rätt år för dig att göra det. Det är däremot också viktigt att du vet hur man njuter av livet och har roligt, och detta gör du i maj, i slutet av augusti, första delen av september och i december. Tur har den som har oxen som vän, eftersom oxen kommer att ge dyrbara gåvor i julpresent, förutsatt att samma oxe under samma period inte har spenderat för mycket pengar utomlands.

Årshoroskop Tvillingarna 2011

 

Början av året blir mycket gynnsam för tvillingarnas yrkesliv, men luta inte dig tillbaka, eftersom Tvillingen kan hoppas på tur och lycka under våren, även om även han / hon själv måste lägga ner mycket jobb för att få ta del av turen. Under våren kommer vännerna och bekantskapskretsen att bli tvillingens bästa kamrater och rådgivare och det är i allmänhet grupper av människor som kommer att stödja tvillingen. Från och med sommaren kommer tvillingen däremot att överraska alla andra genom att dra sig tillbaka fram till slutet av året, för att slåss mot de inre demonerna som har skapats i det förflutna. Frågor rörande barn kommer att kräva ytterligare uppmärksamhet. Fler läxor kommer att läras in. Mot slutet av året och med början runt julen, kommer du att ha svårt att känna glädje och gemenskap. Bättre tider kommer sedan. Oroa dig inte.Kräftan Horoskop 2011

 

Ett annorlunda år för kräftan väntar, i synnerhet för de kräftor som är födda i första delen av kräftans tecken. De kommer med idéer och förslag som inte är typiska för deras tecken men som kommer att garantera framgång. Även om första delen av året inte blir den absolut bästa perioden, kommer kräftan att försöka vara bäst i allt. För att kunna få det bästa av livet, bör kräftor krypa ut från sina grottor och försöka skaffa sig ett aktivare socialt liv. Fler vänner skadar aldrig. De kan vara till stor hjälp under jobbiga tider i livet, eftersom kräftor kommer att få problem i år med olika saker, bland annat med boende. Kräftor som fortfarande bor hos sina föräldrar kan i år tvingas att ta viktiga beslut angående framtiden. Kanske börjar de klara sig själva eller får flytta ut, eftersom deras föräldrar kan ha andra planer inför framtiden. Från och med våren har du många tillfällen för att ta det lungt och andas ut. 

Lejonet Horoskop 2011

Första halvåret blir framgångsrikare än det andra. Därför kan du inte riktigt slappna av efter nyåret. Redan i januari 2011 kommer du att få möjlighet att tjäna mer pengar. Originella lejon kommer från och med februari och fram till juni att få tillfälle att verkligen bevisa vad de kan. Under andra delen av året, kommer allt att vända: yrkesliv, arbete, ansvar, ambitioner och möjligheten att tillfredsställa dem. Lejon kan nu säkerställa sin status, bli framgångsrika föräldrar, gifta sig eller få en bättre position. De som kan förstöra för lejonet kan vara syskon, grannar, och kommunikationsmedel. Samtidigt kan lejonet nu fira sina födelsedag tillsammans med en stor skara av andra människor. I november är det bäst att inte bråka med andra angående framtida planer, visioner, eller livsmening. Det är bäst att koncentrera sig på livets harmoniska aspekter, som t ex romantik. En trevlig överraskning kan vänta.

Horoskop 2011 Jungfrun

 

Om du i början av året inte börjar trassla in dig i frågor som rör din självständighet, väntar en bra år för jungfrun, i synnerhet för jungrur födda i början på tecknet. Jungfrur kan planera redan i början på sommaren och fram till slutet på året. Det handlar om viktiga saker som kan uppnås tack vare nogrann planering. I februati kan du känna fjärilar i magen och du kan inleda ett varaktigt kärleksfullt förhållande. Jungfrur kommer i år däremot även att vilja vidga sina vyer och det kan göras genom att resa eller genom att studera. Det kan också hända att Jungfrur behöver tänka mer än vanligt på ekonomin och hur de planerar sina utgifter för att de ska räcka till,dock inte betydligt mer än det var fallet förra året. Mycket bra tider väntar mot slutet av augusti, början av september och september-november. Under den här perioden har du energi för alla aktiviteter.


 Årshoroskop Vågen 2011

   

De vågar som under förra året gick genom personlig utveckling och personlig transformation, som ledde till omvärderingar av sina värderingar, kan nu äntligen slappna av. De andra vågarna som inte behövde anta den här utmaningen som beskrivs ovan, bör förstå att de i år inte kommer att ha lika stor makt och att det kommer att finnas problem i år som kräver en lösning. I slutet av mars och april kommer vågar att känna sig extra förtryckta eftersom relationer, harmoni och trevliga sociala aktiviteter kommer i fokus samtidigt som många saker förändras, t ex arbete, ekonomisk situation och målsättningar inför framtiden. Bättre tider kommer det i maj, juni och september. Vågar kan spendera sin tid med att utveckla sina kunskaper, med att försöka separera lögn från sanning och illusion från verklighet och engagera sig mer i sina sociala liv. Hänsyn till hälsan bör också tas.


Årshoroskop Skorpionen 2011

 

Skorpioner födda i slutet av sina tecken skyndar sig för att dra fördel av den positiva tiden i början av året. Nästa gynnsamma perioden kommer inte förrän i mars månad, då du kan känna hur den positiva energin flödar in i ditt liv. April månad blir en tid för investeringar men också för kärlek och allt handlar om affärer och intima relationer. Glöm inte bort dig själv. I maj kommer skorpioner att känna att hela världen är emot dem, något som inte är sant, och detta gäller i synnerhet de människor vars hjärta skorpionen vill erövra. Romantik och kärlek blomstrar i stället i juli och september. Sammantaget blir det ett neutralt år, det händer helt enkelt inte så mycket.


Årshoroskop Skytten 2011

2011 blir betydelsefullt i synnerhet för skyttar födda alldeles i början av tecknet. Från och med slutet av februari och fram till början av juni, kan skyttar göra mycket viktigt arbete och de har möjlighet att komma med bra idéer och finna själsfränden. Det skulle vara synd om skyttar inte får ut det mesta av slutet på april och början på maj månad eftersom de har mycket tur under just den perioden. De skyttar som är kreativa och ger uttryck för hela deras potential kan vänta sig positiva saker även i augusti. Många skyttar kan bli föräldrar under första delen av året. Under andra halvan av året är det jobbet som upptar mest tid. Om du överarbetar dig kan du förlora några vänner. Det är klokt att tänka på sitt sociala liv också.


 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0