Marinerade jordgubbar & hjärtan




Höjdpunkten idag när jag gjorde Alla Hjärtans supé var
faktiskt efterrätten.

Jag blandade i hop 1 dl flytande honung med 1 dl balsamico
vinäger.. kokade det i en kastrull tills den tjocknade.

Skivade jordgubbar & lade ner i blandningen & sedan fick
det svalna. Serverades med jordgubbs glass.

Så enkelt men gott!!!

Till varmrätt blev det hjärtformade köttfärsbiffar med grillad
röd paprika sås. Riskupa med paprika hjärta samt smördegs
hjärtan.

Något enklare än vad som var tänkt... men sparar mig tills på
lördag, då jag ska göra massor med tapas till våran weekend
på Södra Berget i Sundsvall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0