Årets första snöboll

 
 
Snyggt, enkelt & gott.... är inte duktig när det gäller efterrätter, men den
här är en dunder succé & alla kan göra den.
 
Lika bra att man övar så här på höstkanten... med att göra snöbollar!!
 
Börja med att göra en bärsås:
 
Koka upp 1.5 dl vatten med 1 dl socker.
lägg ner ex. 100 gram svartavinbär eller hallon.
 
Använd en mixerstav tills det blir en slät sås... finare blir den om du
silar såsen.
 
Spara gärna några bär till garneringen.
 
 
    Ta en stor skopa med vaniljglass & rulla den försiktig i krossade maränger &
    servera till bärsåsen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0