Sötmandel i Päronkonjak





Av någon konstig anledning har jag blivit allergisk för nötter på äldre dar.

Nu äter jag väl inte nötter så ofta, men många saker innehåller nötter
eller mandel. Som semlor, kakor, såser & olika likörer mm.


Men nu kommer äntligen en jordnöt med speciella egenskaper kan göra att miljoner
 människor slipper sin allergi.Genom att mixa olika sorters nötter har forskare lyckats
minska på de farligaste ämnena.

Det lät lite för bra för att vara sant & så är det nog också... det som har framtagits är
en "lågrisk"-jordnöt som kan minska antalet personer som utvecklar en
allergi mot jordnötter i första hand och reducera omfattningen av reaktionerna.




Rätt bra i alla fall, men någon päron konjak för mig blir det inte någon fler gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0