Billig Katt säljes... eller bytes mot skor strl 38

Efter att ha varit hundägare i många år, bytte jag ut min vita hund till en vit katt i stället. En vit perser vid namn Mozart. Perser kattor är oftast enmans kattor, som sover hela dagarna, stökar inte ner, tänker inte på så mycket... om dom över huvudtaget tänker alls & älskar sin matte över allt annat på jorden. Tills Amadeus kom in i vårat liv. Inte så att Mozart älskar mig mindre eller börjat tänka mer, utan han har börjat att göra allt som Amadeus gör,  utom en sak.... Amadeus, som för övrigt är en 12 kilos liten Norsk skogskatt pojke... han äter skor. Skor som är gjord av konstläder klarar sig rätt bra. Läderstövlar däremot & märkes skor gärna med klackar över 10 cm är hans favoriter.

Mina röda stövlar (som finns på tidigare bild) har klarat sig rätt bra, dom blev bara lätt perforerade, som om man häftat med häftpistol tjugo gånger & gick att reparera med färg & lack (Man får mycket bra fantasi i såná här lägen).
Värst är det när man får främmande. Mina nära & kära har lärt sig efter att nästan fått gått barfota hem & lämnar sina skor utanför.

Nu tänker ni!!! Skyll dig själv... ställ in stövlarna i en skåp eller??? Men det har jag gjort, även låtit dom ligga i kartong.. men vad hjälper det, han öppnar garderoben & lådan... & där inne i skåpet kan han ligga & mumsa i godan ro, äta upp en klack eller så eller göra pikiga högklackade skor till "öppen tå sko".

Vi har inte längre någon trådlös telefon... för sladden är uppäten. Inte längre några högtalare till datan ... efter 4 mobil laddare, så har vi dom i en blomkruka inte så smart, men det funkar om man har en Amadeus.

Tankarna har varit många... som dörr matta eller ett vetrinär besök, men efter några da´r är han förlåten & hans kriminella beteende räknas mer som "förmildrande omständigheter". & snart är det jul & då ska man vara lite mer
förlåtande... eller?

Hur som helst... att vara kattägare har sina fördelar, men får jag ett bra bud eller ett par snygga skor så hmmm
ja för tusan.... så kan Amadeus bli din... fritt hemkört till dörr!!!



                                                       Mozart                     &                        Amadeus


Kommentarer
Postat av: Angelica

Fan vad du är duktig på att blogga!!!!



Tänk om Amme satt och sneglade när du skrev detta...



Då ryker det både gympaskor och klänningar härnäst... Ajabaja, hoppas du satt på jobbet...

2008-12-17 @ 00:50:40
Postat av: Ante

Håller med Angelica, en jäkla bra bloggare du :)

Lite långt ibland, men får man bara lite mer tid över så äre bara trevligt me lite längre text!



Amme.. (som syster kallar han då...) Ger han bara fan i tapeter så kan han få hälsa på här ibland!

2008-12-17 @ 02:34:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0